Utolsó üzenetek

Takács Gabriella
aug 29. 15:51:53
Tisztelt Fűrész Úr! Tudja, csak gratulálni szeretnék Önnek! Sikerült kiszúrnia azt a problémát, ami talán a legkisebb jelentőséggel bír ...
Bakonyi Erzsébet
Júl 24. 16:53:08
Kedves Érdeklődők! Sajnos az korai Nagylókról eddig nem találtam olyan oldalt, mint Hantosról. De aki megtekinti az ide másolt web oldal el ...
P. Richard
jún 03. 23:22:21
Nagy mulattság olvasni ilyen értelmiségi beszélgetést. Látom valakinek ez a legfontosabb. Persze hogy a tanárok minősíthetetlen magatartásr ...
Vendégkönyv

XVI. Térségi és Országos Népzenei Minősítő

2012. május 19. szombat 10.00 Nagylók – Közösségi Ház A Fejér Megyei Művelődési Központ Muvészetek Háza a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a KÓTA felhívása alapján a nagylóki Művelődési Ház közreműködésével rendez Térségi és Országos Népzenei Minősítőt Fejér megyében.

2012. május 19-én, szombaton 10.00 órakor Nagylókon, a Közösségi Házban tartjuk következo népzenei minősítőnket, melyre várunk minden minősülni vágyó vagy csak szakmai értékelést igénylő csoportot és szólistát, tehát mindenkit, aki szereti a népzenét és egy kellemes koncert részese kíván lenni.

A részletes felhívás és jelentkezési lapok letölthetoek az intézmény honlapjáról: www.fejermmk.hu

A csatolt jelentkezési lapok fénymásolhatóak. Kérjük, a megfelelo (szólista, csoport) jelentkezési lapot töltsék ki! A hiányosan, pontatlanul kitöltött jelentkezési lapokat nem fogadjuk el, ebben az esetben a jelentkezés érvénytelen. Akkor is érvénytelen a jelentkezés, ha a csoport a szólista jelentkezési lapján jelentkezik (vagy fordítva).

Jelentkezési határido: 2012. május 3. csütörtök 16.00

A postára adás dátuma: 2012. május 2. szerda A határido lejárta után jelentkezéseket már nem fogadunk el!

A regisztrációs díjat nem nekünk fizetik a résztvevok, hanem a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségének. Javasoljuk, hogy válasszák az átutalást, de a megjegyzés rovatba írják bele, hogy „Nagylók, 2012. május 19.” Számlaszámuk: Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége 11991102-02107897 A nevezési díj szólistáknak 2000 Ft, csoportoknak 3.000 Ft. Ebbol azon szólisták és csoportok, akik és amelyek a KÓTA tagjai, 50 %-os kedvezményt vehetnek igénybe.

A jelentkezési laphoz kérünk musortervet csatolni, mely tartalmazza a bemutatott népdalcsokor elnevezését és az egyes népdalok kezdo sorait is! Ennek hiányában szintén érvénytelen a jelentkezés!

Musorido: szólistáknak max. 6 perc, csoportok esetében max. 10 perc. A musor összeállításánál vegyék figyelembe a részletes kiírás szempontjait!

FONTOS! Az oklevelekre az a név kerül, amit a jelentkezési lapra írnak, így ügyeljenek az olvashatóságra és csoportok esetében a névválasztásra! Kiemelten figyeljenek a minosítés szintjének helyes megválasztására! Országos minosítést az kérhet, aki az elozo ciklusból már rendelkezik országos minosíto oklevéllel, illetve ebben a ciklusban (XVI.) már térségi szintu dicséretes vagy kiváló minosítést kapott.

Bovebb információ: Fejér Megyei Muvelodési Központ – titkárság (22) 315-021, titkarsag@fejermmk.hu

A felkészüléshez jó hangulatú próbákat kívánnak a szervezok!

Székesfehérvár, 2012. április 2.

Fejér Megyei Muvelodési Központ Muvészetek Háza