Utolsó üzenetek

Ambrózy László
dec 11. 19:20:24
Kedves Nagylókiak! Édesanyám 100 éve a mai napon született Nagylókon.Mivel még soha nem jártam ott,ebből az alkalomból tegnap meglátogattam ...
Takács Gabriella
aug 29. 15:51:53
Tisztelt Fűrész Úr! Tudja, csak gratulálni szeretnék Önnek! Sikerült kiszúrnia azt a problémát, ami talán a legkisebb jelentőséggel bír ...
Bakonyi Erzsébet
Júl 24. 16:53:08
Kedves Érdeklődők! Sajnos az korai Nagylókról eddig nem találtam olyan oldalt, mint Hantosról. De aki megtekinti az ide másolt web oldal el ...
Vendégkönyv

XVI. Térségi és Országos Népzenei Minősítő

2012. május 19. szombat 10.00 Nagylók – Közösségi Ház A Fejér Megyei Művelődési Központ Muvészetek Háza a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a KÓTA felhívása alapján a nagylóki Művelődési Ház közreműködésével rendez Térségi és Országos Népzenei Minősítőt Fejér megyében.

2012. május 19-én, szombaton 10.00 órakor Nagylókon, a Közösségi Házban tartjuk következo népzenei minősítőnket, melyre várunk minden minősülni vágyó vagy csak szakmai értékelést igénylő csoportot és szólistát, tehát mindenkit, aki szereti a népzenét és egy kellemes koncert részese kíván lenni.

A részletes felhívás és jelentkezési lapok letölthetoek az intézmény honlapjáról: www.fejermmk.hu

A csatolt jelentkezési lapok fénymásolhatóak. Kérjük, a megfelelo (szólista, csoport) jelentkezési lapot töltsék ki! A hiányosan, pontatlanul kitöltött jelentkezési lapokat nem fogadjuk el, ebben az esetben a jelentkezés érvénytelen. Akkor is érvénytelen a jelentkezés, ha a csoport a szólista jelentkezési lapján jelentkezik (vagy fordítva).

Jelentkezési határido: 2012. május 3. csütörtök 16.00

A postára adás dátuma: 2012. május 2. szerda A határido lejárta után jelentkezéseket már nem fogadunk el!

A regisztrációs díjat nem nekünk fizetik a résztvevok, hanem a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségének. Javasoljuk, hogy válasszák az átutalást, de a megjegyzés rovatba írják bele, hogy „Nagylók, 2012. május 19.” Számlaszámuk: Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége 11991102-02107897 A nevezési díj szólistáknak 2000 Ft, csoportoknak 3.000 Ft. Ebbol azon szólisták és csoportok, akik és amelyek a KÓTA tagjai, 50 %-os kedvezményt vehetnek igénybe.

A jelentkezési laphoz kérünk musortervet csatolni, mely tartalmazza a bemutatott népdalcsokor elnevezését és az egyes népdalok kezdo sorait is! Ennek hiányában szintén érvénytelen a jelentkezés!

Musorido: szólistáknak max. 6 perc, csoportok esetében max. 10 perc. A musor összeállításánál vegyék figyelembe a részletes kiírás szempontjait!

FONTOS! Az oklevelekre az a név kerül, amit a jelentkezési lapra írnak, így ügyeljenek az olvashatóságra és csoportok esetében a névválasztásra! Kiemelten figyeljenek a minosítés szintjének helyes megválasztására! Országos minosítést az kérhet, aki az elozo ciklusból már rendelkezik országos minosíto oklevéllel, illetve ebben a ciklusban (XVI.) már térségi szintu dicséretes vagy kiváló minosítést kapott.

Bovebb információ: Fejér Megyei Muvelodési Központ – titkárság (22) 315-021, titkarsag@fejermmk.hu

A felkészüléshez jó hangulatú próbákat kívánnak a szervezok!

Székesfehérvár, 2012. április 2.

Fejér Megyei Muvelodési Központ Muvészetek Háza